Hoe kan ik een boekingscode aanmaken?

Wanneer je als werkgever een contract afsluit met een host, kun je een boekingscode voor je werknemers aanmaken.  Kies in "Mijn account" het menu "Boekingscode complex". Hier vul je de begin- en einddatum van het contract voor de huurder in. Hierna wordt het overzicht van de complexen getoond en zie je voor elk gehuurd complex een blauwe knop "Maak een boekingscode aan". Er opent een nieuwe pagina waar je de persoonsgegevens van de medewerker moet invullen zoals: naam, nummer, geslacht, e-mail, telefoonnummer,  huurprijs en huurtermijn. Druk daarna op de knop 'Verstuur boekingscode' en deze wordt dan via e-mail naar de geselecteerde medewerker verzonden.