Waarom krijg ik een blanco pagina na ondertekening van het raamcontract?

Als het niet lukt om een contract te ondertekenen, doordat bijvoorbeeld de taalinstelling niet juist is, controleer dan de cookies in de browser die je gebruikt. Voor een goed gebruik van ons platform moet je er voor zorgen dat uw browserinstellingen je toestaan om lento.eu te gebruiken door de instellingen voor het blokkeren van pop-ups aan te passen.