Welke gebruikersrollen zijn er op het platform en hoe gebruik je deze?

Host / Werkgever: Als deze persoon tekenbevoegd is, is hij geautoriseerd om een persoon toe te voegen, een persoon te machtigen,  woonruimtes toe te voegen en te bewerken en om contracten te ondertekenen. Als deze persoon gemandateerd is, kan hij personen toevoegen, iemand machtigen en woonruimtes toevoegen en bewerken en contracten te ondertekenen. Ingeval van een host: is een persoon aangemerkt als planner, dan kan deze persoon ALLEEN woonruimtes toevoegen of bewerken, maar GEEN contracten ondertekenen. Ingeval van een werkgever: is de persoon aangemerkt als planner, dan kan deze persoon ALLEEN boekingscodes maken of deze intrekken/annuleren en GEEN contracten ondertekenen.