Hoe kan ik een woonruimte huren?

Om als werkgever een woonruimte te kunnen huren op Lento.eu dien je je eerst te registreren en een account aan te maken. Daarna kunt u de zoekmachine op de startpagina gebruiken om woonruimtes te zoeken en te selecteren die interessant zijn voor je. Kies de gewenste periode (de begin-/einddatum dient dezelfde dag van de week te zijn, bijvoorbeeld van zaterdag tot zaterdag zijn of van zondag tot zondag) en klik op de groene knop "residentie boeken".  Een eindhuurder kan een woonruimte huren door simpelweg een boekingscode te gebruiken, die hij heeft ontvangen van de werkgever..